Blogit
Samanaikaisesti mustahaukat pyydystävät helposti kaneja, hiiriä, tuholaisia ja raatoja. Harmaatuuliaisten ravinto on monipuolinen ja sisältää jotain itseään pienempää. Näihin kuuluvat linnut, lepakot, nisäkkäät, matelijat, hyönteiset ja jopa sammakkoeläimet. Harmaatuuliaisia tavataan Afrikan länsi- ja manneralueilla, joissa ne elävät avoimilla metsillä, metsäaukeilla ja savanneilla.